Grondboorbedrijf Haitjema kiest voor Transscope voor een waterdichte ritregistratie.

Haitjema

Grondboorbedrijf Haitjema B.V. uit Dedemsvaart is een erkende specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 110 jaar heeft Haitjema B.V. een ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben zij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland. Kwaliteit en veiligheid staan bij Haitjema hoog in het vaandel.
( www.haitjema.nl
Om de werkprocessen nog beter in beeld te krijgen  is Haitjema op zoek gegaan naar een rittenregistratiesysteem. Het systeem moet inzicht geven in het gebruik van het wagenpark. Haitjema was op zoek naar een rittenregistratiesysteem waarmee het onder andere kan inzien wie wanneer in welk voertuig  rijdt en waar het voertuig zich bevind. Het doel is om transparantie te creëren waarmee Haitjema essentiële informatie kan verzamelen over de dagelijkse gang van zaken.

Na een vergelijking van meerdere partijen heeft directeur Ronald Folders gekozen voor het ritregistratiesysteem van Transscope Voertuigsystemen.
Gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van het rittenregistratiesysteem zijn van doorslaggevend belang geweest. Daarnaast is er ook nog een bijkomend voordeel dat Transscope een lokale leverancier is voor 

Haitjema waardoor de lijnen erg kort zijn. Er is afgesproken dat het wagenpark (ruim 25 voertuigen) op korte termijn en in twee dagen word voorzien van een rittenregistratiesysteem. Hiervoor zijn een vrijdag en zaterdag gepland. In twee dagen en met meerdere monteurs zijn de systemen vakkundig gemonteerd. Kwaliteit staat hierbij, zoals altijd, hoog in het vaandel. Voor de chauffeurs is er een instructiekaart in het voertuig hoe men om moet gaan met de privé / zakelijk schakelaar en het aanmelden met de id button. 

Haitjema
Haitjema
Voor de gebruikers van de software is er een instructie geweest op kantoor zodat alle gebruikers weten hoe het systeem gebruikt moet worden en wat de mogelijkheden zijn.
Grondboorbedrijf Haitjema heeft nu haar buitendienst in beeld. Doordat de rittenregistratie volledig geautomatiseerd is slaat Haitjema de spreekwoordelijke twee vliegen in een klap: De chauffeur hoeft geen rittenregistratie meer bij te houden en krijgt Haitjema volledige inzicht in haar buitendienst.
 
 

Wilt u net zoals Haitjema meer inzicht krijgen in uw buitendienst of wilt u gewoon weten wat de mogelijkheden van de registratiesystemen van Transscope zijn?
Neem vrijblijvend contact met ons op. 0523-615323, info@transscope.nl of het contactformulier

Documentatie