Rendo kiest weer voor Transscope ritregistratie. Nu met keurmerk RitRegistratieSystemen voor een goede registratie volgens de regels van de belastingdienst.

rendo netwerken
Intensieve begeleiding voor soepele integratie.

De RENDO groep, bestaande uit RENDO Netwerken, RENDO Duurzaam en RENDO Beheer houdt zich primair bezig met het ontwerp, de bouw en het beheer van energienetwerken. Daarnaast richt zij haar activiteiten op onderhoud, verhuur en verkoop van energieverbruikstoestellen en op duurzaamheids- en innovatieprojecten op gebied van energie. Het werkgebied bevindt zich vooral in Noord Nederland, met als speerpunt het voorzieningsgebied van de 9 aandeelhoudende gemeenten.

Snel en flexibel reageren
Om met de kilometerregistratie te kunnen voldoen aan de laatste eisen van de belastingdienst en daarnaast efficiënter te kunnen werken en snel te kunnen inspelen op calamiteiten zocht Rendo naar een systeem ter vervanging van de Transscope Fiscaalbox. Er werd gekozen voor de Transscope Blackbox omdat daarmee diverse werkzaamheden geoptimaliseerd kunnen worden. Met de Blackbox is het voor Rendo vooral mogelijk om snel en flexibel te reageren en werken. Want met Track&Trace is in één oogopslag zichtbaar waar de monteurs en de bijna veertig voertuigen zich bevinden. Hierdoor kan er nu bij calamiteiten nog sneller gereageerd worden en kunnen storingen sneller worden opgelost
Wagenpark in beeld
controle op alle gereden prive kilometers
Intensieve voorbereiding en begeleiding
Rendo koos voor Transscope vanwege de duidelijke webapplicatie, overzichtelijke rapportages en de goede begeleiding. Levert Klooster, Manager Inkoop en Logistiek, en Wagenparkbeheerder, vertelt enthousiast: “Transscope heeft ons overal in bijgestaan. Zo hebben we samen gekeken naar een juiste aanpak voor een sluitende kilometerregistratie en daarbij is hun Keurmerk RRS voor ons natuurlijk van belang. Maar Transscope heeft bovendien samen met ons gekeken hoe we kunnen voldoen aan onze controleplicht en hoe we het Blackboxsysteem een plaats kunnen geven in de organisatie”. Transscope heeft samen met RENDO, bestuurders en direct betrokkenen ingelicht over de werking van het systeem, hoe hiermee voldaan kan worden aan verplichtingen en hoe het de mogelijkheid biedt om efficiënter te werken. Daarnaast heeft Transscope RENDO bijgestaan bij het inlichten van de OR. Alle accounts zijn zo ingericht dat de privacy nooit in het geding komt en iedereen toch de tools krijgt om zijn of haar functie goed uit te kunnen oefenen. Zo kunnen de voertuigen onder werktijd real-time gevolgd worden maar is dat bij privéritten juist weer afgeschermd. Managers en bestuurders krijgen wekelijks rapporten voor transparantie en inzicht. “De intensieve voorbereiding is uitstekend verlopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met Transscope en de samenwerking”, aldus Levert Klooster.
Ervaar ook het gemak en de efficiëntie
Met onze jarenlange kennis en ervaring adviseren wij ook u graag over de integratie van de Transscope Blackbox in uw organisatie. Wilt u ook het gemak ervaren van een automatisch sluitende kilometeradministratie, of wilt u efficiënter kunnen werken? Neemt u dan contact op met een van de vertegenwoordigers van Transscope Voertuigsystemen via 0523-615323 of www.transscope.nl
Documentatie