Project- en kilometerregistratie

Zijn voor uw bedrijf dagelijks bedrijfswagens en medewerkers onderweg naar veel verschillende projecten en opdrachten? Weet u van hen dan ook exact waar ze op een dag geweest zijn en kunt u eenvoudig zien hoeveel kilometers en uren er voor een project of opdracht zijn gemaakt?

WEB-20160824_Transscope-Product_0893-300x200Automatische papierloze projectadministratie

In veel bedrijven is de realiteit dat de administratie al snel een papieren puinhoop wordt, want niet iedere werknemer is administratief even nauwkeurig. En dat terwijl u het liefst eenvoudig en snel inzicht wilt in de mobiliteit van uw medewerkers en voertuigen en de gemaakte kilometers en uren per project of opdracht. Daarvoor biedt Transscope de ideale oplossing met de automatische papierloze projectadministratie. Via een terminal en de blackbox in uw voertuigen worden uw projectnummers gekoppeld aan de ritgegevens. Daarmee beschikt u over een nauwkeurige project- en kilometerregistratie zonder misverstanden.

Hoe werkt projectadministratie?

In elk bedrijfsvoertuig met een blackbox wordt een terminal geplaatst. Uw werknemer voert voor en na iedere rit het projectnummer in op de terminal. Vervolgens worden de ritgegevens gesynchroniseerd met de projectgegevens en krijgt u een overzichtelijke rapportage van de kilometers en uren per project. U kunt hierdoor efficiënter plannen, u weet waar uw medewerkers zich gedurende de dag bevinden en aan welke projecten ze werken en u kunt moeiteloos uren en kilometers op het juiste project factureren.

De voordelen

Naast een nauwkeurige en automatische projectadministratie biedt de koppeling van de blackbox met de terminal u nog meer voordelen;

  • Minder tijd, uitzoekwerk en stress
    Geen gedoe meer met rondslingerende bonnetjes, geen miscommunicatie tussen de buitendienst en administratie, en natuurlijk ook geen reden meer voor de klant om een bepaalde factuur te betwisten. Want alles wordt netjes geregistreerd.
  • Inzicht en efficiëntie
    U heeft altijd inzicht in de positie van uw voertuigen waardoor u deze efficiënter kunt inzetten. U weet direct welke medewerker zich het dichtst bij de spoedklus bevindt en kunt hier dus flexibel op reageren. Dat scheelt kilometers en kosten en uw klant is sneller geholpen.
  • Grip op uw projecten
    In één oogopslag is duidelijk welk project significant meer tijd kost dan andere projecten waardoor u op tijd kunt bijsturen. En als u werkt op basis van nacalculatie dan ziet u direct of alles gefactureerd is en of uw offerte juist is uitgebracht.

Kies voor zekerheid en gemak

Wilt u uw projectadministratie vlotter laten verlopen zonder misverstanden? Kies dan voor de automatische projectadministratie van Transscope. Neem contact met ons op dan kijken we samen hoe we projectadministratie kunnen implementeren in uw bedrijf.

LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie