Transscope blackbox levert Bolkesteijn Infrastructuur direct voordeel

Bolkesteijn Infrastructuur B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat vooral werkt in de grond-, weg-, en waterbouw. Met ongeveer 25 vakmannen wordt dagelijkse gewerkt voor onder andere provincies, gemeentes, waterschappen en bedrijven. Daarnaast verzorgen ze ook allerlei werkzaamheden voor particulieren rondom huis en tuin waarbij ze ook zand, grond, grind, hout en alle soorten bestratingsmaterialen leveren.

Inzicht in wagenpark

Dagelijks zijn de mannen van Bolkesteijn met hun voertuigen en materieel op pad door een groot deel van Nederland. “Daarbij hadden we in het verleden geen zicht op de voertuigen en de medewerkers. Omdat ik graag inzicht wilde in plaats en gebruik van de voertuigen ging ik op zoek naar een geschikt systeem hiervoor, ” zo vertelt directeur-eigenaar Xavry Bolkesteijn. “Na marktverkenning en op advies van collega-ondernemers, kwam ik terecht bij Transscope Voertuigsystemen. Het contact met hun adviseur was meteen goed en spontaan. De uitleg was duidelijk en de montage van het blackboxsysteem kon op zaterdag, wat voor ons een goed moment is omdat onze voertuigen dan toch stilstaan.

Direct veel voordeel

Vanaf de eerste dag na de montage hebben wij al profijt van het systeem. De productiviteit is verhoogd terwijl de kosten voor de voertuigen en brandstof zijn verlaagd. Omdat we nu op ieder moment van de dag kunnen zien waar welk voertuig rijdt kunnen we bij calamiteiten of spoedklussen snel schakelen. Onze medewerkers zijn vooral blij dat ze geen kilometerregistratie meer bij hoeven te houden, zij kunnen zich weer volledig concentreren op de productie. Hoewel we nog moeten beginnen met het actief beoordelen van de rapportages zijn we nu al overtuigd van het voordeel van het systeem. De adviseur van Transscope helpt ons bij de interpretatie van de rapporten om zo met behulp van het systeem zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en zoveel mogelijk te besparen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om onze eigen business.”

Snel terugverdient

Jeffrey van Slooten, de adviseur van Transscope voor de firma Bolkesteijn is blij met deze positieve reactie van Xavry Bolkesteijn. “We zien elke keer weer dat de implementatie van ons blackboxsysteem al snel profijt oplevert. Onze ervaring is dat het systeem zichzelf binnen een maand of acht terugverdient door efficiëntieverhoging en kostenbesparing. Met het bijbehorende softwarepakket kunnen alle bewegingen en kosten van het wagenpark voor de klant inzichtelijk worden gemaakt. De software biedt heel veel functionaliteiten waarvan we de mogelijkheden geleidelijk met de klant behandelen. We kijken samen naar de bestaande bedrijfsprocessen en hoe deze met het blackboxsysteem efficiënter kunnen worden uitgevoerd of hoe besparingen gerealiseerd kunnen worden.  Zo kan de klant de eigen bedrijfsprocessen langzaam aanpassen of verder structureren.”

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!