Bouwbedrijf Ruiter; “Alles op de rit”.

Ook wanneer u alleen op zoek bent naar een systeem dat u helpt bij de kilometerregistratie, is de blackbox een passende oplossing. Bouwbedrijf Ruiter uit Haarle (Gem. Hellendoorn) ervaart sinds het gebruik van de Transscope Blackbox meer gemak én inzicht. José Ruiter, Bouwbedrijf Ruiter: “We besparen niet alleen tijd, doordat we geen administratieve rompslomp hebben. We ervaren ook het gemak, hebben realtime inzicht en weten altijd waar onze voertuigen zich bevinden. Dat is niet alleen handig voor onszelf, maar ook voor de klant, want zo maken we werkdagen én -ritten voor iedereen inzichtelijk.”

Bouwbedrijf Ruiter

Korte lijnen, heldere antwoorden op alle mogelijke vragen én een flexibele opstelling als tijdens de bouw toch nog iets veranderd moet worden; daar mag u op rekenen bij Bouwbedrijf Ruiter. Zij kennen zowel de klanten als de mensen op de werkvloer persoonlijk. Dat resulteert in een optimale betrokkenheid bij ieder project, groot of klein. José Ruiter: “Deze kernwaarden zien wij ook bij Transscope en dat maakt dat wij samen al tien jaar succesvol samenwerken.”

Van handmatige invoer naar blackbox

José Ruiter: “Voorheen moesten we de kilometers handmatig bijhouden, maar op een gegeven moment nam dat veel van de kostbare werktijd in beslag. De verantwoordelijkheid voor het juist invoeren ligt bij de medewerker, maar we wilden ze daarin wel tegemoet komen. Zodoende gingen we op zoek naar een systeem dat ons daarmee kon helpen. Een voertuigsysteem dat de gereden kilometers nauwkeurig bijhoudt, zodat onze medewerkers geen boetes krijgen.”

En dat is niet het enige voordeel voor Bouwbedrijf Ruiter. Henk-Jan Kienhuis, Transscope: “Ze gebruiken de Transscope Blackbox voor ritregistratie, om zakelijke én privékilometers bij te houden. Maar het systeem toont bijvoorbeeld ook de aankomst- en vertrektijden van en naar de bouw. Dat helpt bij de planning en voorkomt discussie bij de klant. Was de klant bijvoorbeeld onverhoopt niet op tijd bij de bouw, maar de medewerkers van Bouwbedrijf Ruiter wel, dan kunnen we gewoon laten zien dat ze keurig op de afgesproken tijd zijn begonnen.”

Efficiënt (samen)werken

José Ruiter: “We hadden direct een goed gevoel bij Transscope en de samenwerking verloopt na tien jaar nog steeds goed. De blackbox van Transscope geeft ons gemak en inzicht. Hebben we toch nog vragen, dan zijn de lijnen kort en wordt het altijd direct opgepakt. Transscope heeft een proactieve houding naar ons toe, zo hebben wij bijvoorbeeld weer een nieuwe versie gekregen, waardoor we qua technologie maar ook security weer helemaal up-to-date zijn.”

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!