Perfecte samenwerking tussen De Burgh Acht en Transscope Voertuigsystemen

De Burgh Acht is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio Eindhoven. Ze zijn een betrouwbare dealer van bedrijfswagens, maar verzorgen ook onderdelen, reparaties en het onderhoud van deze wagens. Altijd met een complete en persoonlijke service, waarbij de klant centraal staat. En deze eigenschappen zoeken ze ook in hun partners. Eén van deze partners is Transscope Voertuigsystemen, dat blackboxes levert voor de klanten van De Burgh Acht.

Blackbox op maat, voor iedereen

De Burgh Acht fungeert als wederverkoper voor Transscope en verkoopt de blackbox aan hun klanten. We spreken met Russel van Slingerland, adviseur Service Center, over zijn samenwerking met Transscope: “Zij zijn voor ons een echte aanvulling! Zo’n twee jaar geleden zijn wij de systemen van Transscope tegengekomen. We ontvingen steeds vaker de vraag van onze klanten of wij ook het fiscale gedeelte van hun ritten konden oppakken, maar daar hadden we toentertijd nog geen geschikte oplossing voor gevonden. Er is veel op de markt, maar we willen als bedrijf wel achter de producten staan die wij leveren. We hadden nog geen aanbieder gevonden die ons dát gevoel gaf. Tot Transscope om de hoek kwam kijken!”

Henk-Jan Kienhuis, Transscope: “Een klant koopt een auto, gebruikt deze niet privé en wil dat graag goed aantonen. Voor een vraagstuk als dit, zet De Burgh Acht onze blackbox in. Wij leveren op maat gemaakte technologie en zij bouwen het in. Daarna volgen wij deze klant weer op en zorgen dat hij het maximale uit de blackbox haalt.”

Aanvulling in diensten én service

Transscope is voor De Burgh Acht een echte aanvulling en de samenwerking staat volledig op de rit. Russel van Slingerland: “Alles gaat goed. We hebben onze samenwerking compleet op elkaar afgestemd. Zij helpen ons, wij helpen Transscope. Wat wij bijvoorbeeld gedaan hebben, is bij onze verkopers een promotiekaart op de verkooptafel leggen. Deze ligt ook in de showroom én bij de receptie. Hier staan alle USP’s van Transscope op. Hebben ze interesse of meer vragen? Dan geven we de klant een USB-kaart mee waar alle informatie op staat. Ook komt het regelmatig voor dat ik klanten persoonlijk te woord sta, om ze uitleg te geven over de voordelen van een Transscope Blackbox.”

Alles op de rit met Transscope

Over het algemeen komt de vraag vanuit de klant. Het is dus niet zo dat de blackbox actief gepusht wordt bij iedereen die maar een auto koopt. Russel van Slingerland vertelt enthousiast verder: “Maar deze vraag komt vaker voor dan u denkt. Het kan gaan om enkele voertuigen, maar meerdere tegelijkertijd komt ook regelmatig voor. En het mooie is dat wij nog nooit klachten hebben ontvangen van onze klanten over hetgeen wij gemonteerd hebben van Transscope. Dat tekent ze wel. Het is een systeem dat voor iedereen eenvoudig te bedienen is, en duidelijke én overzichtelijk rapportages geeft. Een systeem dat de klant echt nodig heeft om zijn ritregistratie af te dekken. En daarmee hebben zij alles op de rit.”

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!