Grondboorbedrijf Haitjema: “kiest voor Transscope als leverancier van rittenregistratiesystemen”.

Grondboorbedrijf Haitjema B.V. uit Dedemsvaart is een erkende specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 110 jaar heeft Haitjema B.V. een ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben zij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland. Kwaliteit en veiligheid staan bij Haitjema hoog in het vaandel. ( www.haitjema.nl )

Om de werkprocessen nog beter in beeld te krijgen  is Haitjema op zoek gegaan naar een rittenregistratiesysteem. Het systeem moet inzicht geven in het gebruik van het wagenpark. Haitjema was op zoek naar een rittenregistratiesysteem waarmee het onder andere kan inzien wie wanneer in welk voertuig  rijdt en waar het voertuig zich bevind. Het doel is om transparantie te creëren waarmee Haitjema essentiële informatie kan verzamelen over de dagelijkse gang van zaken.

Na een vergelijking van meerdere partijen heeft directeur Ronald Folders gekozen voor het ritregistratiesysteem van Transscope Voertuigsystemen.

Gebruiksgemak en de vele  mogelijkheden van het rittenregistratiesysteem zijn van doorslaggevend belang geweest. Daarnaast is er ook nog een bijkomend voordeel dat Transscope een lokale leverancier is voor Haitjema waardoor de lijnen erg kort zijn.

Er is afgesproken dat het wagenpark (ruim 25 voertuigen) op korte termijn en in twee dagen  word voorzien van een rittenregistratiesysteem. Hiervoor zijn een vrijdag en zaterdag gepland. In twee dagen en met meerdere monteurs zijn de systemen vakkundig gemonteerd. Kwaliteit staat hierbij, zoals altijd, hoog in het vaandel. Voor de chauffeurs is er een instructiekaart in het voertuig hoe men om moet gaan met de privé / zakelijk schakelaar en het aanmelden met de id button.

Voor de gebruikers van de software is er een instructie geweest op kantoor zodat alle gebruikers weten hoe het systeem gebruikt moet worden en wat de mogelijkheden zijn.

Grondboorbedrijf Haitjema heeft nu haar buitendienst in beeld. Doordat de rittenregistratie volledig geautomatiseerd is slaat Haitjema de spreekwoordelijke  twee vliegen in een klap: De chauffeur hoeft geen rittenregistratie  meer bij te houden en krijg Haitjema volledige inzicht in haar buitendienst.

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!