Jansen & de Wit: “De Blackbox geeft ons inzicht op meerdere vlakken.”

Jansen & de Wit uit Hoogeveen, een allround onderneming in personele diensten, maakt al sinds 2012 gebruik van ons voertuigvolgsysteem. Jansen & de Wit detacheert, verloont, werft en selecteert medewerkers in alle disciplines. Om de medewerkers op de locaties te krijgen wordt er gebruikt gemaakt van een wagenpark van 150 voertuigen.

SPECIFIEKE WENSEN

Om een goed beeld te krijgen van de inzet en het gebruik van de voertuigen hebben ze al in 2012 besloten om over te gaan tot aanschaf van het Blackbox-systeem van Transscope. Na een proefperiode, waarin Transscope erin is geslaagd tegemoet te komen aan een specifieke wens van Jansen & de Wit, hebben ze besloten om het gehele wagenpark van een Blackbox te voorzien. Een gedeelte van het wagenpark is uitgerust met een startonderbreker die op vooraf ingestelde tijden actief wordt zodat gebruik van de voertuigen, bijvoorbeeld in het weekend, niet mogelijk is. Wagenparkbeheer heeft zelf de mogelijkheid om dit aan te passen of uit te schakelen.

EENVOUDIGE MONTAGE

De montage van de systemen is uitgevoerd door het wagenparkbeheer van Jansen & de Wit. John Huls van wagenparkbeheer geeft desgevraagd aan dat de samenwerking met de servicedesk bij Transscope soepel is verlopen. “Wij vragen een aantal Blackboxen aan en melden deze na de eenvoudige montage af bij de servicedesk. Vanaf dat moment weten we wat er met onze voertuigen gebeurt, waar ze zijn en hoe men omgaat met de uren die men moet werken. Het systeem geeft ons inzicht op meerdere vlakken en het is mooi dat dat in één systeem is samengevoegd.”

GOEDE SAMENWERKING

Transscope is blij dat Jansen & de Wit nu tot de klantenkring behoort en dat de systemen het inzicht geven in de zaken die Jansen & de Wit voor ogen had.

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!