Mulder Schilders: “Vernieuwt zijn ritregistratiesysteem”

Mulder Schilders Twente is een veelzijdig kwaliteitsbedrijf in de regio Twente. Het familiebedrijf is opgericht in 1935 en is steeds met de tijd meegegaan. Van schildersbedrijf is het een multidisciplinair onderhoudsbedrijf geworden dat met ruim 45 goed geschoolde en ervaren medewerkers vooral werkzaam is in de regio Twente. Dagelijks zijn de medewerkers van Mulder Schilders met hun bedrijfsauto’s op pad voor de uitvoering van een grote variatie aan schilder- en onderhoudswerkzaamheden.

Tijd optimaal besteden

“Wij zoeken steeds naar de optimale combinatie van kwaliteit, efficiency en een goede service aan onze klanten. Daar past dus niet bij dat onze medewerkers druk zijn met het invullen van uren- en rittenstaten”, zo vertelt Maurits Jansen, directeur van Mulder Schilders. “Daarom hebben we jaren geleden al gekozen voor de Transscope Fiscaalbox, zodat onze medewerkers zich niet meer bezig hoeven te houden met de ritregistratie en  hun tijd dus optimaal kunnen besteden aan de werkzaamheden voor de klant. We hebben er jaren naar volle tevredenheid mee gewerkt. Eenvoudig in gebruik, zonder maandelijkse kosten, maar de ritten moesten wel door onszelf handmatig uitgelezen worden. Nu de belastingdienst weer strenger dreigt te controleren en we het onszelf ook makkelijker willen maken hebben wij gekozen voor de Transscope Blackbox. Alles gaat nu automatisch en de ritrapporten ontvangen wij per e-mail. Voor ons was ook een voordeel dat de montage van de Blackbox kon plaatsvinden rond de feestdagen. In die periode werden onze voertuigen toch niet gebruikt en hadden we dus geen extra stilstand”, aldus een enthousiaste Maurits Jansen.

Efficiëntere bedrijfsvoering

Met het gebruik van de Transscope webapplicatie beschikt Mulder Schilders niet alleen over een automatische en fiscaal sluitende kilometerregistratie. Ze maken ook gebruik van de mogelijkheid om de, door de Blackbox geregistreerde gegevens te exporteren en in te lezen in hun eigen database. ”Met één druk op de knop worden alle gegevens automatisch ingelezen in onze database” aldus een tevreden Michiel Leijzer hoofdgebruiker van de Transscope Blackbox, “doordat de database automatisch controles uitoefent scheelt mij het elke week weer veel tijd om al onze activiteiten te controleren”. Hiermee krijgen ze meer en direct inzicht in de gewerkte uren, reistijden en afgelegde kilometers waardoor ze hun

bedrijfsvoering nog efficiënter kunnen maken en direct kunnen inspelen op nieuwe situaties. “De Transscope Blackbox is als één van de eerste blackboxsystemen van Nederland voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen,” zo vertelt Stef Ramaker, adviseur bij Transscope. “Dit biedt Mulder Schilders, maar natuurlijk ook onze andere klanten, de zekerheid dat ons systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en dat verder de privacy gegarandeerd en de continuïteit van de leverancier goed geregeld zijn. Ze kunnen erop vertrouwen dat ze een gedegen systeem hebben gekocht” aldus Stef Ramaker.

Goed advies en zekerheid

Daarnaast is Transscope aangesloten bij de branchevereniging waar de continuïteit van de automatisering binnen het bedrijf wordt gewaarborgd in een escrow regeling. Kortom; de eindgebruiker is in onvoorziene situaties verzekerd van het ononderbroken gebruik van bedrijfskritische software. Het houdt bij Transscope dus niet op bij de verkoop. Het geven van goed advies, het bieden van zekerheid en het helpen bij de invoering van het blackboxsysteem in de organisatie zijn minstens zo belangrijk

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!