Noppes: “Optimaliseert en bespaart met de Transscope Blackbox”

Met maar liefst 8 vestigingen en meer dan 10 bedrijfsauto’s wil Noppes Kringloopwinkel maximale milieuwinst behalen door hergebruik van producten en materialen te stimuleren. Daarnaast creëert Noppes met de professioneel opgezette kringloopwinkels die zonder wintsoogmerk opereren, werkgelegenheid en de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kortom;  Noppes zoekt in de bedrijfsexpolitatie naar de optimale balans tussen mens, milieu, en rendement.

Optimalisatie van processen

Om processen te optimaliseren en besparingen te realiseren hebben  alle chauffeurs van Noppes in het afgelopen jaar rij-ondersteuning gehad van een (oud) rij-instructeur. Verder zijn de bedrijfswagens uitgerust met een Blackbox met rijstijlanalyse van Transscope Voertuigensystemen  en heeft het schadebedrijf hen bijgestaan met de schouwing en schadeherstel van het wagenpark. Eén keer per jaar komen alle bedrijfsleiders, chauffeurs en bijrijders van Noppes bij elkaar voor de schouwing van het wagenpark. Tijdens de schouwing van dit jaar bleek dat met de genomen maatregelen en de inzet van iedereen, de schades bij Noppes zijn verminderd met 50%!!!! Een topprestatie waar men natuurlijk erg trots op is. De chauffeur die het beste heeft gereden, wat betreft rijgedrag en schades, werd beloond met een beker.

Persoonlijke begeleiding van Transscope

Bedrijfsleider Mark de Groot vertelt enthousiast: “Met behulp van de Transscope Blackbox hebben wij niet alleen onze planning geoptimaliseerd maar ook het rijgedrag van de chauffeurs onder de loep genomen. Omdat de chauffeurs weten dat ze worden aangesproken op afwijkend rijgedrag, zijn ze anders gaan rijden waardoor het totaal aantal schades is teruggelopen met 50%. Daarnaast hebben ze met behulp van de inghuurde rij-instructeur ook geleerd om beter om te gaan met het gaspedaal, waardoor we ook nog hebben bespaard op brandstofkosten en onderhoud.”

Volgens Mark is er gekozen voor Transscope vanwege de eenvoudige rapportage en de directe persoonlijke benadering en begeleiding. Transscope is altijd bereikbaar, zelfs buiten de reguliere kantoortijden, wat voor ons vaak het moment is dat we met de administratie aan de slag gaan. Je mailt een vraag en je krijgt onheroepelijk antwoord. Hierdoor hebben we ons de websoftware in korte tijd eigen kunnen maken en kunnen wij nu zelf voorzien in onze rapportages”, aldus Mark.

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!