Rendo Netwerken: “Intensieve begeleiding voor soepele integratie”

De RENDO groep, bestaande uit RENDO Netwerken, RENDO Duurzaam en RENDO Beheer houdt zich primair bezig met het ontwerp, de bouw en het beheer van energienetwerken. Daarnaast richt zij  haar activiteiten op onderhoud, verhuur en verkoop van energieverbruikstoestellen en  op duurzaamheids- en innovatieprojecten op gebied van energie. Het werkgebied bevindt zich vooral in Noord Nederland,  met als speerpunt het voorzieningsgebied van de 9 aandeelhoudende gemeenten.

Snel en flexibel reageren

Om met de kilometerregistratie te kunnen voldoen aan de laatste eisen van de belastingdienst en  daarnaast efficiënter te kunnen werken en snel te kunnen inspelen op calamiteiten zocht Rendo  naar een systeem ter vervanging van de Transscope Fiscaalbox.  Er werd gekozen voor de Transscope Blackbox omdat daarmee diverse werkzaamheden geoptimaliseerd kunnen worden. Met de Blackbox is het voor Rendo vooral mogelijk om snel en flexibel te reageren en werken. Want met Track&Trace is in één oogopslag zichtbaar waar de monteurs en de bijna veertig voertuigen zich bevinden. Hierdoor kan er nu bij calamiteiten nog sneller gereageerd worden en kunnen storingen sneller worden opgelost.

Intensieve voorbereiding en begeleiding

Rendo koos voor Transscope vanwege de duidelijke webapplicatie, overzichtelijke rapportages en de goede begeleiding. Levert Klooster, Manager Inkoop en Logistiek, en Wagenparkbeheerder, vertelt enthousiast: “Transscope heeft ons overal in bijgestaan. Zo hebben we samen gekeken naar een juiste aanpak voor een sluitende kilometerregistratie en daarbij is hun Keurmerk RRS voor ons natuurlijk  van belang. Maar Transscope heeft bovendien samen met ons gekeken hoe we kunnen voldoen aan onze controleplicht en hoe we het Blackboxsysteem een plaats kunnen geven in de organisatie”. Transscope heeft samen met RENDO, bestuurders en direct betrokkenen ingelicht over de werking van het systeem, hoe hiermee voldaan kan worden aan verplichtingen en hoe het de mogelijkheid biedt om efficiënter te werken. Daarnaast heeft Transscope RENDO bijgestaan bij het inlichten van de OR. Alle accounts zijn zo ingericht dat de privacy nooit in het geding komt en iedereen toch de tools krijgt om zijn of haar functie goed uit te kunnen oefenen. Zo kunnen de voertuigen onder werktijd real-time gevolgd worden maar is dat bij privéritten juist weer afgeschermd. Managers en bestuurders krijgen wekelijks rapporten voor transparantie en inzicht. “De intensieve voorbereiding is uitstekend verlopen. Wij zijn dan ook zeer tevreden met Transscope en de samenwerking”, aldus Levert Klooster.

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!