Rode Kruis Nunspeet: “Gebruikt Transscope fleetmanagement”.

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Direct en vanuit het hart. Bij noodsituaties in Nederland en bij rampen en conflicten wereldwijd. Gedreven door de zeven grondbeginselen verleent het Rode Kruis hulp aan een ieder die deze hulp nodig heeft. Zo ook bij de afdeling Nunspeet en omstreken. Ter ondersteuning van deze werkzaamheden maakt men gebruik van twee voertuigen welke personen en materiaal kunnen vervoeren. Maarten Schutter (voertuigbeheerder) vertelt;
Bij ons is het zeker geen kwestie van vertrouwen of controle. Wel een kwestie van gemak. Als vrijwilliger doen wij alles naast ons reguliere werk en door de toepassing van Transscope ritregistratie scheelt het dat de kilometerstanden niet continu moeten worden opgeschreven en doorgegeven. De rapporten komen nu per e-mail binnen waardoor wij snel en eenvoudig een betrouwbaar overzicht hebben. De aanschaf hebben wij kunnen doen met een genereuze sponsoring vanaf de kant van Transscope wat voor ons als non-profit organisatie natuurlijk een hele mooie oplossing is.

Meer weten over het Rode Kruis www.rodekruis.nl en over de afdeling Nunspeet eo in het bijzonder www.rodekruisnunspeet.nl.

Meer weten over de mogelijkheden van Transscope Voertuigsystemen? Of interesse in een vrijblijvende demo? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
  • van 1 tot 10.000 voertuigen

  • 100% fiscus-proof rittenregistratie

  • voorzien van Keurmerk RRS

  • live te volgen 24/7

  • 27 jaar ervaring in eigen ontwikkeling en montage

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!