Rijstijlanalyse

 Uw bedrijfsnaam niet in beeld omdat het opvalt op de weg maar omdat er voorbeeldig wordt gereden.

Met rijstijl analyse is het mogelijk de chauffeurs zo te sturen dat ze zuiniger rijden waardoor u niet alleen bespaart op uw brandstofkosten maar ook op uw onderhoudskosten. Minder slijtage door een beter rijgedrag. Uw bedrijfsnaam niet in beeld omdat het opvalt op de weg maar omdat er voorbeeldig wordt gereden.

Brandstof- en onderhoudskosten vormen een groot deel van de totale voertuigkosten. Beide componenten worden door het rijgedrag sterk beïnvloedt. Als eindverantwoordelijke wilt u hier natuurlijk zo sterk mogelijk op besparen.

Het rijgedrag van de chauffeur wordt geanalyseerd en beoordeelt op basis van klant- en voertuig specifieke kengetallen waaraan scores worden toegekend. Met behulp van deze kengetallen wordt er een referentiekader gecreëerd waarbij onder meer de onderstaande indicatoren/punten worden gebruikt:

De Transscope Rijstijlanalyse beoordeelt op vier punten hoe de chauffeur omgaat met het voertuig

  • Snelheid

  • Stationairtijd

  • Acceleratie

  • Deceleratie

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van Transscope Rijstijlanalyse binnen uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct een vrijblijvende offerte?

U vind de toepassing in deze producten

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

bestel de rittenbox fleetmanager

Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op onze productenpagina. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over het beste ritregistratiesysteem voor u? U kunt ons altijd bereiken via info@transscope.nl of 0523 615 323. Bent u geïnteresseerd in een automatische rittenregistratie, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.