Rijstijlanalyse

Rijgedrag in één oogopslag

De Transscope Rijstijlanalyse beoordeelt op vier punten hoe de chauffeur omgaat met het voertuig. Zo worden acceleratie en deceleratie bijgehouden. Daarnaast wordt gekeken hoe snel de chauffeur rijdt en hoe lang hij stil staat met een draaiende motor. Deze vier punten leveren een overzicht op waarmee in één oogopslag duidelijk is hoe de chauffeur zich gedraagt. Het is ook mogelijk om de chauffeur al tijdens het rijden te wijzen op zijn gedrag. Dat kan bijvoorbeeld door een signaal in de auto als de chauffeur één van de vier punten overschrijdt. Uit de praktijk is gebleken dat chauffeurs hierop al snel anticiperen en hun rijgedrag aanpassen.

Verbeteren, besparen en duurzamer rijden

rijstijl2-300x162

Verder motiveert de Transscope Rijstijlanalyse de bestuurder om soepel te rijden. En soepel rijden betekent minder schade, reparatie, onderhoud, minder CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

Wij helpen u graag op weg!

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van Transscope Rijstijlanalyse binnen uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op, tel. 0523 – 615 323.
LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie