Rijstijlanalyse

 Uw bedrijfsnaam niet in beeld omdat het opvalt op de weg maar omdat er voorbeeldig wordt gereden.

Met rijstijl analyse is het mogelijk de chauffeurs zo te sturen dat ze zuiniger rijden waardoor u niet alleen bespaart op uw brandstofkosten maar ook op uw onderhoudskosten. Minder slijtage door een beter rijgedrag. Uw bedrijfsnaam niet in beeld omdat het opvalt op de weg maar omdat er voorbeeldig wordt gereden.

Brandstof- en onderhoudskosten vormen een groot deel van de totale voertuigkosten. Beide componenten worden door het rijgedrag sterk beïnvloedt. Als eindverantwoordelijke wilt u hier natuurlijk zo sterk mogelijk op besparen.

Het rijgedrag van de chauffeur wordt geanalyseerd en beoordeelt op basis van klant- en voertuig specifieke kengetallen waaraan scores worden toegekend. Met behulp van deze kengetallen wordt er een referentiekader gecreëerd waarbij onder meer de onderstaande indicatoren/punten worden gebruikt:

De Transscope Rijstijlanalyse beoordeelt op vier punten hoe de chauffeur omgaat met het voertuig

  • Snelheid

  • Stationairtijd

  • Acceleratie

  • Deceleratie

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van Transscope Rijstijlanalyse binnen uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Direct een vrijblijvende offerte?

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Onze fleet management systemen

Bij Transscope bieden we twee betrouwbare fleet management systemen aan met een bijpassend abonnement. Met deze fleet management software heeft u binnen no time beschikking over automatische kilometer- en rittenregistratie, uitgebreide rapporten, realtime locatiebepaling en nog veel meer. Bekijk welk systeem het geschiktst is voor uw bedrijf.

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse
bestel de rittenbox fleetmanager

Voordelenoverzicht

Wenst u een gedetailleerder voordelenoverzicht van onze fleet management systemen, bekijk dan onze productenpagina. Heeft u een vraag voor ons of heeft u behoefte aan advies? We zijn eenvoudig te bereiken via info@transscope.nl of 0532 615 323. Bent u geïnteresseerd in onze fleet management software, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.