Transscope Rittenbox Fleetmanager

Uw wagenpark overzichtelijk en efficient inzichtelijk

De Transscope Rittenbox Fleetmanager is uitermate geschikt voor fleetmanagers die het wagenpark efficiënter willen inzetten. Het gebruik is heel flexibel u bepaalt welke functionaliteiten u gebruik wenst te maken. U stelt het product zelf samen. Van het dagelijks traceren tot een complete ritten registratie die voldoet aan de normen van de Belastingdienst.

De Rittenbox Fleetmanager beschikt over de volgende functionaliteiten.

  • Gecertificeerde rittenregistratie (Keurmerk RSS) volgens de eisen van de belastingdienst.

  • GPS Track & Trace

  • Digitaal rittenregistratierapport, fiscusproof

  • Urenregistratie

  • Materieelbeheer

  • Tankpaskoppeling

  • 7 jaar bewaar termijn van fiscale gegevens

Rittenbox fleetmanager

Toepassingen Rittenbox Fleetmanager

GPS Track&Trace

Live inzicht in de locatie van je hele wagenpark. Zie wie er onderweg is of wie bij de klant gearriveerd of vertrokken is. Verbeter je dienstverlening door efficiënter te rijden en de dichtstbijzijnde auto naar de klant te sturen.

Lees meer

Rittenregistratie

Een sluitende Transscope rittenregistratie, goedgekeurd door de Belastingdienst. Voor 1 tot 10.000 voertuigen

Lees meer
Keurmerk RRS

Keurmerk RRS

Sluitend en fiscusproof. De automatische rittenregistratie is voorzien van het Keurmerk RRS. Dat betekent dat de rittenregistratie voldoet aan de eisen die de belastingdienst eraan stelt en fraude bestendig is.

meer informatie

Fiscaal rapportage

Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om de standaard rapportages te gebruiken of zelf uw rapporten samen te stellen zoals de fiscaal rapportage.

meer informatie
Prive / Zakelijk schakelaar

Prive / Zakelijk schakelaar

De gereden ritten automatisch als privé registeren zonder in te loggen in het Transscope platform of de Transscope app.; Dit kan door een handige kleine schakelaar die wij in uw voertuigen kunnen installeren.

Lees meer
Chauffeurs ID

Chauffeurs ID

Heeft u meerdere bestuurders per voertuig? Ook dit kunt u met de wagenparkbeheer applicatie van Transscope goed monitoren. Door middel van een ID-tag wordt geregistreerd welke bestuurder wanneer heeft gereden.

Lees meer
Tankpaskoppeling

Tankpas koppeling

Met de tankpas koppeling van Transscope kunt u direct en meetbaar op uw brandstofkosten besparen. Om ook het brandstofverbruik binnen uw organisatie te monitoren, kent de Transscope-applicatie een zogenaamde tankpas koppeling.

Lees meer

Rapportages

Transscope biedt een duidelijk, overzichtelijk en uitgebreid fleetmanagement ritrapportagepakket aan, met daarin de belangrijkste prestatiegegevens waarmee u uw wagenpark beter kunt beheren. Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om de standaard rapportages te gebruiken of zelf uw rapporten samen te stellen.

meer informatie

Co2 rapportage

Bij de rapportage heeft u de mogelijkheid om een C02 rapportage te maken. Zo krijgt u inzicht in de footprint van uw organisatie.

meer informatie

Ingang registratie 1x

Voor het registreren van uw pto, pomp, signaleringsverlichting of aanverwante signalen hebben wij de mogelijkheid op de rittenbox een van deze aan te sluiten zodat voor u duidelijk wordt hoe deze opties worden gebruikt.

meer informatie
Uren en werkzaamheden registratie

Uren en werkzaamheden registratie

Het is heel interessant om te weten waar de voertuigen zijn en wat ze gedaan hebben. Zijn uw voertuigen uitgerust met pompen of bezems dan kunnen wij die ook registreren. Dan krijgt u een totaal beeld hoe effectief uw voertuigen worden ingezet en welke werkzaamheden waar gedaan worden.

Lees meer

Heeft u nog vragen,  wenst u advies of wilt u weten wat Rittenbox Fleetmanager voor uw onderneming kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Middels een gesprek kunnen we samen met u tot het juiste advies en product komen.

Bent u al overtuigd van het product? Dan kunt hem ook direct online bestellen in onze webshop.

Neem contact met ons op
BESTEL NU ONLINE