Rittenregistratie

Bespaar veel tijd en geld op uw administratie met een ritregistratiesysteem

Een ritregistratiesysteem is een klein kastje in uw auto dat automatisch uw ritten en kilometers registreert. Wilt u kunnen aantonen dat u op jaarbasis minder dan 500 kilometer privé heeft gereden met uw zakelijke auto, dan is een rittenregistratie met gps conform de eisen van de Belastingdienst verplicht.

Door uw ritten automatisch te registeren, bespaart u veel tijd en geld. Bovendien zijn onze ritregistratiesystemen officieel gekeurd door de Belastingdienst, waardoor de registratie altijd sluitend is. Onze monteur installeert het systeem op locatie binnen 60 minuten in uw auto. Bestel via onderstaande button uw product of vraag een online demo aan!

Rittenregistratie volgens de eisen van de Belastingdienst

 • 100% fiscusproof met Keurmerk RitRegistratieSystemen
 • Ritregistratiesysteem voor de beste prijs
 • Voorzien van 7 jaar bewaartermijn
 • Bespaar tijd en geld op uw administratie
 • Geschikt voor zzp’ers, mkb-bedrijven en grotere wagenparken
 • Uiterst nauwkeurige gps-locatiebepaling
 • Snelle installatie op locatie

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Populairste Transscope producten voor een automatische rittenregistratie

Na de aanschaf van uw Transscope ritregistratiesysteem en een bijpassend abonnement, beschikt u over een betrouwbare en geheel automatische rittenregistratie voor een scherpe prijs. Per product in onze webshop verschillen de functionaliteiten.

Rittenbox Fiscaal
 • Rittenregistratie volgens de richtlijnen van de Belastingdienst
 • Keurmerk RRS
 • Digitaal rittenregistratierapport
 • Voorzien van 7 jaar bewaartermijn
 • Gps-locatiebepaling
 • Urenregistratie
 • Tankpaskoppeling
 • Rijstijlanalyse
Rittenbox Fleetmanager
 • Rijstijlanalyse
Blackbox Fleetmanager PRO

Voordelenoverzicht

Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op onze productenpagina. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over het beste ritregistratiesysteem voor u? U kunt ons altijd bereiken via info@transscope.nl of 0532 615 323. Bent u geïnteresseerd in een automatische rittenregistratie, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

Voordelen Transscope rittenregistratie met gps-locatiebepaling

Rittenregistratie voor zzp’ers, mkb-bedrijven en grote organisaties

Onze systemen zijn speciaal ontwikkeld om tientallen bedrijfsauto’s tegelijk te tracken. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor zzp’ers, mkb-bedrijven en grotere organisaties.

Realtime inzicht in de rittenregistratie via de app of desktop

Een internetverbinding is voldoende om onze software te gebruiken. U heeft 24/7 inzicht in de rittenregistratie via de app of desktop. U ziet bijvoorbeeld de gereden ritten, productiviteit en actuele posities van uw bedrijfsauto’s. Dankzij het ritregistratiesysteem van Transscope heeft u alles onder controle.

Binnen 60 minuten geïnstalleerd en klaar voor gebruik

Onze eigen monteurs bouwen het ritregistratiesysteem voor u in. Binnen 60 minuten installeren ze het complete systeem. Daarna is het meteen klaar voor gebruik en heeft u er geen omkijken meer naar.

Goedgekeurd door de Belastingdienst

De Belastingdienst heeft onze ritregistratiesystemen goedgekeurd en ze voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld met onze Rittenbox Fleetmanager verzekerd bent van een sluitende administratie.

Als u kiest voor een ritregistratiesysteem van Transscope, dan kiest u voor een overzichtelijke en door de Belastingdienst goedgekeurde rittenregistratie. Alle voordelen die daarbij komen kijken, ontvangt u tegen een scherpe prijs.

Advies nodig of liever meteen een offerte?

Bij Transscope hebben we ruim 28 jaar ervaring met automatische rittenregistratie. We geven ook al jaren persoonlijk advies over geschikte oplossingen voor de rittenregistratie zoals de Belastingdienst het graag wil zien.

U neemt heel eenvoudig contact met ons op via 0523 615 323 of per e-mail: info@transscope.nl. Wilt u liever snel een vrijblijvende prijsindicatie van ons ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan en we helpen u aan het beste ritregistratiesysteem!

Veelgestelde vragen over automatische rittenregistratie

Ik ben zzp’er. Ben ik verplicht om de rittenregistratie bij te houden?

De Transscope ritregistratiesystemen zijn geschikt voor zzp’ers, mkb-bedrijven en grote organisaties. Voor een zzp’er is een automatische rittenregistratie heel handig, omdat u het waarschijnlijk al druk genoeg heeft met uw bedrijf. U wilt natuurlijk niet hele dagen kwijt zijn aan administratieve zaken.

Wilt u geen bijtelling betalen en eenvoudig kunnen aantonen dat u minder dan 500 privékilometers rijdt met uw auto op jaarbasis? Een automatische rittenregistratie bespaart u in dat geval veel tijd, moeite en geld. Ons systeem is ook te gebruiken om alle zakelijke kilometers te registreren.

Hoe houd ik automatisch een sluitende rittenregistratie bij?

Met een ritregistratiesysteem van Transscope houdt u de rittenregistratie heel makkelijk bij. Na de snelle installatie is het kastje meteen klaar voor gebruik. Afhankelijk van het product houdt het ritregistratiesysteem onder andere de ritten, kilometers, uren en locaties bij.

Hebben jullie een app waar ik mijn gegevens van de rittenregistratie kan inzien?

Ja, we hebben eigen ontwikkelde software en een app waarmee u altijd inzicht heeft in de locaties en de gereden ritten en kilometers van uw complete wagenpark. Alles werkt automatisch, zodat u niks meer handmatig hoeft bij te houden. U kunt inloggen op uw persoonlijke account en gebruikmaken van de Transscope app. Zo ziet u ook onderweg in één oogopslag alle locaties van uw voertuigen.

Wat is de bewaartermijn voor mijn rittenregistratie?

De wettelijke bewaartermijn die de Belastingdienst stelt voor een rittenregistratie is 7 jaar. Vraagt de fiscus u dus om de rittenregistraties van 7 jaar terug, dan moet u de gegevens kunnen aanleveren.

Wat zijn de eisen van de Belastingdienst voor een sluitende rittenregistratie?

Voor een 100% sluitende rittenregistratie bent u verplicht het volgende te vermelden:

 • Het merk van de auto
 • Het type auto
 • Het kenteken
 • De periode waarin u gebruikt heeft gemaakt van de auto
 • Alle ritgegevens

Per rit moet u het volgende vermelden: 1) de datum, 2) de begin- en eindstand van de kilometerteller, 3) het vertrek- en aankomstadres, 4) de gereden route, 5) de soort rit: privé of zakelijk en 6) de privé-omrijkilometers (wanneer u tijdens een rit zowel zakelijk als privékilometers heeft gereden). Een ritregistratiesysteem houdt al deze gegevens automatisch voor u bij.