Rittenregistratie voor zzp, mkb en grootzakelijk

Een sluitende Transscope rittenregistratie, goedgekeurd door de Belastingdienst. Voor 1 tot 10.000 voertuigen.

Sluitend en fiscusproof

De automatische rittenregistratie van Transscope is voorzien van het Keurmerk RRS. Dat betekent dat de rittenregistratie voldoet aan de eisen die de Belastingdienst eraan stelt en fraudebestendig is.

Ritten automatisch als privé registeren zonder in te loggen op het Transscope platform of de app; dit kan door een kleine schakelaar die wij in uw voertuigen kunnen installeren.

Daarnaast geven wij u in een oogopslag een totaalinzicht in de gereden kilometers, gemaakte uren, transport & digitale planning, en en de juiste GPS informatie. Dit alles om uw wagenpark beheersbaar te maken en de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Voertuig- en persoonsregistratie

Naast de kilometerregistratie van uw voertuigen kunt u deze ook gebruiken om uw medewerkers te registreren. Met een persoonsgebonden id-button (en de mogelijkheid van) een startonderbreker en of zoemer worden de gereden kilometers per bestuurder en eventuele passagiers geregistreerd. Met de Transscope Rit/kilometerregistratie beschikt u dus op een eenvoudige manier over veel informatie.

We zetten de voordelen nog even voor u op een rij

  • Besparing op uw fiscale bijtelling

  • Geen handmatige administratieve rompslomp meer

  • Heldere en fiscaal sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst (met het keurmerk RRS)

  • Direct inzicht in de mobiliteit van uw werknemers. Hoe laat is hij vertrokken, waar is hij geweest en hoe lang en wanneer heeft hij zijn werkdag beëindigd.

Vraag hier je online demo aan!

ONLINE DEMO

U vind de toepassing in deze producten

Rittenbox Fiscaal
Rittenbox Fleetmanager
Blackbox Fleetmanager PRO
Direct een vrijblijvende offerte?