Elkaar helpen waar we kunnen.

Transscope sponsort regelmatig projecten en daar zijn we trots op. Bekijk ze gerust.

Sponsoring

Sponsoring Rode Kruis

Het Rode Kruis is druk, erg druk. Ze helpen sinds het begin van de covid19 pandemie verzorgingshuizen, ziekenhuizen, huisartsen, vervoeren personen en materiaal, hebben een luisterend oor of doen boodschappen. Van alles doen ze en met veel overgave en plezier. De vrijwilligers zijn druk met inzamelen van allerlei (geschonken) goederen en het distribueren daar weer van. Het kan allemaal en overal vandaan helpen afdelingen elkaar.

Toen onze directeur in de wandelgangen hoorde dat men inzicht in de voertuigen van de logistieke afdeling goed kon gebruiken werden er meteen systemen beschikbaar gesteld. Alle voertuigen zijn nu voorzien van een Blackbox Fleetmanager Pro en zodoende is het voor de Logistiek coördinator nu inzichtelijk waar zijn voertuigen zich bevinden.

“Niets dan gemak, verteld Michel Toebast coördinator Logistiek Rode Kruis, we zien nu precies waar welke voertuig is. We kunnen inschatten hoe lang het nog duurt voordat ze op locatie zijn of weer terug in een van onze magazijn in Loenen of Boskoop. We hoeven de (vrijwillige) chauffeur niet te bellen en lastig te vallen even kijken in de app en we weten voldoende. Daarnaast hebben we ook de rittenregistratie voor de belastingdienst voor elkaar, hoe makkelijk is dat. We melden ons aan op de systemen zodat we ook later nog weten wie welk voertuig heeft gebruikt.”

Het is mooi om te zien waar de collega’s van het Rode Kruis allemaal mee bezig zijn aldus Henk-Jan Kienhuis, zelf ben ik ook actief binnen het Rode Kruis dus toen ik van de wens hoorde was deze snel ingewilligd. Er gebeurt zo veel goed werk met zo veel enthousiasme dat we bij Transscope niet erg lang hebben nagedacht of maar meteen onze producen hebben aangeboden. Wat is er mooier om deze mooie club te kunnen en mogen ondersteunen. Druk hebben ze het al laten wij het ze het dus dan ook wat makkelijker maken.

Transscope wenst alle vrijwilligers heel veel succes bij de werkzaamheden naast hun “gewone” baan of bezigheden.