Transscope Tankpas koppeling 

Inzicht in brandstofverbruik

Inzicht in brandstof gebruik

Krijg inzicht in brandstofkosten en verbruik dankzij de automatische tankpas koppeling van Transscope.  Met de tankpas koppeling van Transscope kunt u direct en meetbaar kosten besparen. Om het brandstofverbruik binnen uw organisatie te monitoren, kent de Transscope-applicatie een zogenaamde tankpas koppeling.

Kortom deze functionaliteit biedt u volledig inzicht in gebruik van de tankpassen van uw chauffeurs. Een duidelijke rapportage maakt het brandstofverbruik inzichtelijk terwijl mogelijk brandstofmisbruik direct in kaart wordt gebracht!

Bewuster en zuiniger rijden

Bij gebruik van een tankpas registreert hij automatisch: welke soort brandstof getankt is, waar de tankbeurt plaatsvond, hoeveel liter er getankt is en wat de brandstofprijs op dat moment was.

Automatische koppeling van deze tankinformatie met voertuigen die uitgerust zijn met een Transscope systeem zorgen voor een doorlopende controle op het brandstofgebruik van het complete wagenpark.

Voorkom misbruik van tankpassen

Dankzij de automatische doorgifte en registratie van tankbeurten is altijd duidelijk, wie, waar en wanneer getankt heeft. Door deze informatie uit te zetten tegen het daadwerkelijke voertuiggebruik is misbruik snel opgespoord. Daarnaast kan je snel bepalen wie wel of niet zuinig rijdt. Controleer medewerkers en complimenteer ze om zuinig te rijden.

Vragen die dankzij de Transscope tankpas koppeling vaak beantwoord kunnen worden

We zetten de voordelen nog even voor u op en rij

  • Hoeveel brandstof verbruikt mijn wagenpark per week/maand/jaar?

  • Wat zijn de kosten per kilometer over het hele wagenpark?

  • Is er sprake van tankpas misbruik?

  • Wat zijn mijn jaarlijkse brandstofkosten?

  • Welke soorten brandstoffen worden er afgenomen?

Bespaar op brandstofkosten en houdt controle op de zaak. Dat kan dankzij de tankpas koppeling van Transscope!

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Onze fleet management systemen

Bij Transscope bieden we twee betrouwbare fleet management systemen aan met een bijpassend abonnement. Met deze fleet management software heeft u binnen no time beschikking over automatische kilometer- en rittenregistratie, uitgebreide rapporten, realtime locatiebepaling en nog veel meer. Bekijk welk systeem het geschiktst is voor uw bedrijf.

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

bestel de rittenbox fleetmanager
Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse
bestel de rittenbox fleetmanager

Voordelenoverzicht

Wenst u een gedetailleerder voordelenoverzicht van onze fleet management systemen, bekijk dan onze productenpagina. Heeft u een vraag voor ons of heeft u behoefte aan advies? We zijn eenvoudig te bereiken via info@transscope.nl of 0532 615 323. Bent u geïnteresseerd in onze fleet management software, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

Direct een vrijblijvende offerte?