Transscope Tankpas koppeling 

Inzicht in brandstofverbruik

Inzicht in brandstof gebruik

Krijg inzicht in brandstofkosten en verbruik dankzij de automatische tankpas koppeling van Transscope.  Met de tankpas koppeling van Transscope kunt u direct en meetbaar kosten besparen. Om het brandstofverbruik binnen uw organisatie te monitoren, kent de Transscope-applicatie een zogenaamde tankpas koppeling.

Kortom deze functionaliteit biedt u volledig inzicht in gebruik van de tankpassen van uw chauffeurs. Een duidelijke rapportage maakt het brandstofverbruik inzichtelijk terwijl mogelijk brandstofmisbruik direct in kaart wordt gebracht!

Bewuster en zuiniger rijden

Bij gebruik van een tankpas registreert hij automatisch: welke soort brandstof getankt is, waar de tankbeurt plaatsvond, hoeveel liter er getankt is en wat de brandstofprijs op dat moment was.

Automatische koppeling van deze tankinformatie met voertuigen die uitgerust zijn met een Transscope systeem zorgen voor een doorlopende controle op het brandstofgebruik van het complete wagenpark.

Voorkom misbruik van tankpassen

Dankzij de automatische doorgifte en registratie van tankbeurten is altijd duidelijk, wie, waar en wanneer getankt heeft. Door deze informatie uit te zetten tegen het daadwerkelijke voertuiggebruik is misbruik snel opgespoord. Daarnaast kan je snel bepalen wie wel of niet zuinig rijdt. Controleer medewerkers en complimenteer ze om zuinig te rijden.

Vragen die dankzij de Transscope tankpas koppeling vaak beantwoord kunnen worden

We zetten de voordelen nog even voor u op en rij

  • Hoeveel brandstof verbruikt mijn wagenpark per week/maand/jaar?

  • Wat zijn de kosten per kilometer over het hele wagenpark?

  • Is er sprake van tankpas misbruik?

  • Wat zijn mijn jaarlijkse brandstofkosten?

  • Welke soorten brandstoffen worden er afgenomen?

Bespaar op brandstofkosten en houdt controle op de zaak. Dat kan dankzij de tankpas koppeling van Transscope!

U vind de toepassing in deze producten

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

bestel de rittenbox fleetmanager

Voor een compleet overzicht neemt u een kijkje op onze productenpagina. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over het beste ritregistratiesysteem voor u? U kunt ons altijd bereiken via info@transscope.nl of 0523 615 323. Bent u geïnteresseerd in een automatische rittenregistratie, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

Direct een vrijblijvende offerte?