Transscope TraceSee GPS Tracker

Met TraceSee GPS Tracker nooit meer op zoek naar mobiele objecten of materieel

De vragen zijn snel gesteld: Wie heeft de aanhangers in gebruik? Waar is de dichtstbijzijnde shovel? Kan iemand mij vertellen waar de ontbrekende graafmachines zijn? De antwoorden erop zijn niet altijd zo snel te geven. Zeker als er op, of vanaf meerdere locaties wordt gewerkt kan het overzicht ontbreken. Dit kan zowel het aanschaffen van onnodig veel materieel tot gevolg hebben, maar het werkt ook het ontvreemden van objecten in de hand. Dit hoeft niet langer, want door het eenvoudig plaatsen van een compacte tracer op uw objecten, de TraceSee GPS Tracker, weet u precies waar ze zich bevinden.

Kwalitatief hoogwaardige innovatie
Voor Transscope waren de belangrijkste voorwaarden voor een mobiele tracer de kwaliteit, levensduur, handig in gebruik, minimaal onderhoud én betaalbaar. Dit heeft geresulteerd in een compacte module die zeer eenvoudig, en vaak voor anderen onzichtbaar, aan alle soorten objecten te bevestigen is. Deze TraceSee GPS Tracker geeft via de website of de app. altijd en overal realtime inzicht in waar een object zich precies bevindt. Bijkomend voordeel is dat de tracer bij standaard gebruik minimaal 2 jaar werkzaam is zonder opladen.

GPS Tracking tot 2 jaar met één batterij!

De TraceSee GPS Tracker beschikt over de volgende functionaliteiten.

  • GPS tracking

  • Accu duur tot 2 jaar

  • Locatie online bekijken via de Smartphone app

  • Waterdicht en stofdicht (IP67)

  • Geen voedingsspanning nodig, de TraceSee is mobiel

  • Geschikt voor tracking van alle soort (bedrijfs)objecten. Van container tot aanhanger en auto tot materieel.

Toepassingen TraceSee GPS Tracker

GPS Track&Trace

Live inzicht in de locatie van je hele wagenpark. Zie wie er onderweg is of wie bij de klant gearriveerd of vertrokken is. Verbeter je dienstverlening door efficiënter te rijden en de dichtstbijzijnde auto naar de klant te sturen.

Lees meer

Heeft u nog vragen,  wenst u advies of wilt u weten wat TraceSee GPS Tracker voor uw onderneming kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Middels een gesprek kunnen we samen met u tot het juiste advies en product komen.

Bent u al overtuigd van het product? Dan kunt hem ook direct online bestellen in onze webshop.

Neem contact met ons op
BESTEL NU ONLINE