Transsafe Voertuigbeveiliging

transsafe-web-300x184

Transsafe voertuigbeveiliging verhoogt uw veiligheid en die van uw medewerkers.

Werken uw medewerkers regelmatig alleen in onveilige of verlaten gebieden? Of vervoert u waardevolle materialen of staat uw materieel met kostbare apparatuur aan boord, regelmatig ergens onbeheerd? Verhoog dan de veiligheid van uw medewerkers, uw voertuigen en uw materialen door het gebruik van de Transscope blackbox. Niet alleen omdat de verzekering dat kan eisen maar vooral omdat een veilig gevoel onbetaalbaar is!

Een gerust gevoel.

Door de blackbox te combineren met noodbuttons die op verschillende plaatsen in het voertuig netjes worden weggewerkt, verhoogt u de veiligheid van uw medewerkers. Want als zij zich onveilig of bedreigd voelen kunnen ze met de noodbutton een noodsignaal sturen. Of u spreekt als veiligheidscontrole af, dat zij zich op bepaalde tijdstippen melden door het indrukken van de button. Meldt uw medewerker zich om één of andere reden niet dan verstuurt de Transscope Blackbox een bericht. De meldingen van de blackbox worden gestuurd naar een vooraf aangewezen persoon of meldkamer waarna de ontvanger kan bepalen welke actie moet worden ondernomen. Zo kunnen uw medewerkers altijd en overal met een gerust gevoel werken.

Waardevolle materialen beveiligd.

Uw waardevolle voertuigen, materieel en lading aan boord van uw voertuigen wilt u zo goed mogelijk beveiligen.

transsafe-voertuigbeveiliging

Dit kan door de blackbox te combineren met een RFID-kaart (eventueel uw bestaande bedrijfstoegangskaart), het voertuigalarm en verschillende sensoren in het voertuig. Daarmee kunnen verschillende beveiligingen ingesteld worden:
• Het voertuig start uitsluitend na aanmelding van uw medewerker met zijn RFID-kaart
• Melding verzenden als de deuren van het voertuig niet gesloten zijn na vertrek van de bestuurder
• Melding verzenden als de deuren van het voertuig ongewenst geopend worden
• Automatisch sluiten van de deuren en activeren van het alarm als de bestuurder het voertuig verlaat
• Melding verzenden van sluitfouten volgens een vooraf opgesteld protocol
De meldingen worden verzonden naar een vooraf aangewezen persoon of meldkamer, waarna de ontvanger kan bepalen welke actie moet worden ondernomen. Zo weet u zeker dat uw kostbare voertuigen en materialen altijd zo veilig mogelijk worden achtergelaten

Voorkomen is beter dan genezen!

De Transscope Blackbox biedt u dus meerdere mogelijkheden om de veiligheid van uw personeel én materieel te vergoten. Maak hiervan gebruik want voorkomen is beter dan genezen.

LinkedInInstagramTwitterFacebook
Documentatie