Urenregistratie

Direct inzicht in de actieve uren van uw medewerkers, voertuigen of materieel

Transscope biedt u een overzichtelijke urenregistratie van de tijdsbesteding van uw buitendienstmedewerkers? Of heeft u de wens om te zien hoeveel uur uw materieel heeft gedraaid? Transscope biedt u een automatische urenregistratie waarin u direct kunt zien hoeveel klanten uw medewerkers hebben bezocht, hoeveel uren ze onderweg zijn geweest en hoeveel kilometer er is afgelegd. Of hoeveel uur een machine heeft gedraaid.

Door het proces van het invullen van urenstaten te automatiseren, neemt de productiviteit van uw medewerkers toe en u verkleint de hoeveelheid administratie. Daarnaast hebt u nooit meer discussies met klanten of medewerkers over gemaakte of gereden uren. Met de automatische urenregistratie van Transscope heeft u een volledig overzicht, tot op de minuut nauwkeurig.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR!

Onze fleet management systemen

Bij Transscope bieden we twee betrouwbare fleet management systemen aan met een bijpassend abonnement. Met deze fleet management software heeft u binnen no time beschikking over automatische kilometer- en rittenregistratie, uitgebreide rapporten, realtime locatiebepaling en nog veel meer. Bekijk welk systeem het geschiktst is voor uw bedrijf.

Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse

bestel de rittenbox fleetmanager
Rittenbox Fleetmanager
  • Rijstijlanalyse
bestel de rittenbox fleetmanager

Voordelenoverzicht

Wenst u een gedetailleerder voordelenoverzicht van onze fleet management systemen, bekijk dan onze productenpagina. Heeft u een vraag voor ons of heeft u behoefte aan advies? We zijn eenvoudig te bereiken via info@transscope.nl of 0532 615 323. Bent u geïnteresseerd in onze fleet management software, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of ga naar onze webshop.

De voordelen van een complete urenregistratie

  • Automatisch een betrouwbare urenregistratie

  • Volledig online inzichtelijk en via de Transscope App

  • Alle ritgegevens worden geregistreerd

  • Volledig inzicht in de efficiency van de buitendienst

  • Nauwkeurige actuele gegevens

  • Verhoging van de productiviteit

Hoe werkt het?

Zodra uw buitendienstmedewerkers gaan rijden, start de registratie van uren en kilometers. Als de auto stopt, wordt dit ook geregistreerd. U heeft hier geen rittenregistratiemodule voor nodig, de urenregistratie is inclusief bij aanschaf. In de persoonlijk Transscope webapplicatie kunt u de actuele locatie van uw medewerkers of voertuig zien en zo de urenregistratie op ieder moment van de dag kan opvragen.

Direct een vrijblijvende offerte?